8 augustus 2016

Diensten

Bekijk hieronder op u gemak de diensten van de Budget Dakdekker:

Dakonderhoud en reiniging

Dakreiniging doet Budget Dakdekker nauwkeurig en heel precies, Schoon is dan ook echt schoon. Toch gebruikt Budget Dakdekker hiervoor de laagst mogelijke druk bij het reinigen, dit ter voorkoming van eventuele beschadiging van de dakpan. Na het reinigen worden eventuele gebreken pas goed zichtbaar en indien nodig zal er na...Read More »


Schoorsteen Renovatie

Twijfelt u over de staat van uw schoorsteen, neem dan contact met Budget Dakdekker op. Wij komen graag bij u op locatie om de status van uw schoorsteen in kaart te brengen, gevolgd door een vrijblijvend advies. Dus wacht niet langer en neem contact op me de Budget Dakdekker via...Read More »


Houtrot vervangen

Budget Dakdekker komt bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking of het herstellen van daklekkage regelmatig houtrot tegen. Wij kunnen dan verschillende timmerwerkzaamheden uitvoeren om uw dak te versterken voordat wij een nieuwe dakbedekking plaatsen.

...Read More »

Dakpannen leggen

Wij leggen en repareren dakpannen en verhelpen daklekkage. Voor een pannendak kunt u kiezen uit de traditionele Hollandse dakpannen voor oude panden, keramische dakpannen uit gebakken klei, rubber dakleien of betonnen dakpannen. De dakpannen zijn er in vele kleuren. Het te gebruiken type dakpannen hangt o.a. af van de dakhelling.

...Read More »

Lekkages

Daklekkage is een van de meest vervelende dak problemen. Naast schade aan het dak ontstaat vaak ook schade aan de onderliggende structuren. Hoe eerder een lekkage in het dak wordt ontdekt en opgelost hoe beter. Het inschakelen van een deskundig dakdekker wordt daarom aangeraden.  Bij Budget Dakdekker zijn snelheid en...Read More »


Dakinspectie

Dakinspecties zijn erg belangrijk voor de staat van uw dak. Bij regelmatig onderhoud worden problemen met uw dakbedekking tijdig opgespoord en verholpen. Ieder dak heeft flink te leiden van de Nederlandse weersomstandigheden en dat kan vervelende consequenties hebben.

...Read More »

Dakbedekkingen

Het aanbrengen van dakbedekking kan op veel verschillende manieren. Er zijn namelijk zeer veel verschillende soorten daken, en soorten dakbedekking.
Wilt u alles weten over dakbedekking aanbrengen de kosten per m2 en de werkwijze? Neem dan contact met ons op.

...Read More »

Zink en loodwerk

Zink wordt tegenwoordig weer steeds vaker gebruikt als dakbedekking. Als toepassing komt zink veel terug in dakgoten, hemelwaterafvoeren, dak- en wandbekleding. Voor de juiste toepassing van materialen als lood en zink moet u bij een ervaren vakman zijn. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

...Read More »